ELEKTRISKE DØRER / DØRMOTOR, STOLER OG STOL DELER, RULLESTOL UTSTYR, VINDUER / RUTER, ELEKTRISK SKYVEDØR ELLER EL TRINN ? ?

Belte gått i stykker? Rute som er knust? En dør som ikke går? Lekkasje i radiator, magnetventil eller pumpe?

Ta kontakt med oss så kanskje vi kan hjelpe dem. Vi har kunnskapen og kontaktene til å skaffe det meste av deler til en minibuss som blant annet:

ELEKTRISKE DØRER / DØRMOTER.

Her finnes det mange forskjellige varianter og merker. Send oss noen bilder av delene du ønsker og vi kan garantert hjelpe.

STOLER OG STOL DELER.

Mange forskjellige varianter av stoler og mange forskjellige deler. Her har vi kunnskapen som trengs for å finne de delene du trenger. Ta kontakt i dag så kan vi hjelpe dem.

RULLESTOL UTSTYR.

Rullestolramper, elektriske heiser både utvendig og innvendig, rullestolfester både 2 punkt og 3 punkt, hurtigfester på stolene er noe av det vi kan skaffe. Her fører vi en rekke kvalitets merker.

 

VINDUER / RUTER.

Har du vært uheldig å knust en rute? Finner du ikke leverandøren? Vi kan ganske sikkert hjelpe dem. Send oss noen bilder og vi kan være behjelpelig å skaffe ruten i ekspress fart.

 
Bilde-27.12.2019-11-06-54

ELEKTRISK SKYVEDØR!

 Har du en manuell skyvedør idag, eller har en elektrisk som ikke virker?

Vi kan ordne en ny skyvedør på kun 1 dags montering. Denne løsning er ikke bare genial, den er billig også. Så ta kontakt i dag for et uforpliktende pristilbud på din elektriske skyvedør idag.

ELEKTRISK STIGTRINN!

Har du et manuelt stigtrinn, eller kanskje du bruker en krakk? Vi kan montere stigtrinn på deres kjøretøy i løpet av noen få timer. Dette trinnet er så enkelt at det er genialt. God kvalitet til en meget god penge!