Hvem er Juliussens Buss Trading AS?

Jeg heter Mads Juliussen og startet «på gulvet» i To-Jo i 2007 som påbygger. Her lærte jeg meg hvordan minibusser er bygget opp helt ifra bunnen. Helt ifra første kutt i karosseriet til siste finish. Jobbet meg oppover i rekken og ble etter hvert Team leader for så å bli forman. Her hadde jeg ansvaret for hvordan bussene ble bygget og sørget for at alle arbeiderne hele tiden hadde ting å gjøre. Etter hvert så begynte To-jo å produsere i utlandet, fikk jeg da muligheten til å prøve meg som selger i 2011/2012. Etter det har jeg jobbet med salg av minibuss både for To-Jo og påfølgende Autobuss frem til mai 2019.

ERFARING OG STRATEGI

Siden jeg har den erfaringen med alle stegene i et minibuss påbygg. Føler jeg meg sikker på at dette er en trygghet for deg som kunde. Her kan du snakke med en som kan både hvordan bussene er bygd opp og hvordan kvaliteten skal være. Jeg har derfor vært meget nøye på hvilke leverandører jeg har valgt for å representere JULIUSSENS BUSS TRADING i Norge.

Jeg har en strategi på at hvem som helst kan selge en minibuss, men ikke alle kan klare å gi deg service etter salget. Jeg mener derfor at det er her vi skal være best. Vi er ikke fornøyd før du anser oss som en naturlig leverandør. Rett og slett fordi du er fornøyd med vårt produkt. Ting kan alltid skje med et påbygg og det derfor viktig for oss at du får den hjelpen du skal ha når du trenger det. Vår telefon er derfor alltid åpen. Da i samråd med ditt lokale verksted kan komme til en løsning raskest mulig slik at de ikke får «stå tid». For vi vet alle at «stå tid» blir det ikke noe penger av.

KJØP AV MINIBUSS / BUSS HOS JULIUSSENS BUSS TRADING

Ved kjøp av minibuss / buss hos oss får du også en egen innlogging side hvor du hele tiden kan se status på din levering. Hvor langt den har kommet i prosessen, hva som skal og er montert, og hvilket utstyr den har. Dette er et prøveprosjekt Juliussens buss trading jobber med på våre nåværende kunder og venter tilbakemelding på hvordan de føler at dette fungerer. Dette krever selvfølgelig tett oppfølging av oss og det mener vi er viktig for deg som kunde. Hos oss skal du føle at du blir tatt vare på!

HVEM ER VERONIKA HANSEN?

Veronika er samboer med Mads og jobber per dags dato i produksjon for et annet selskap. Hun eier en del av firmaet og har en visjon og et ønske om å bidra mer på sikt.

Håper dette var med på å gi dem et inntrykk av hvem vi er og hva vi står for. Så da håper jeg vi snakkes for en hyggelig minibuss prat, om det skulle passe seg ? Ta kontakt her

Se våre annonser på Finn.no her!


Eiere: Veronika Hansen og Mads Juliussen